Vi ste ovdje: Naslovnica Forum Online Poker Promocije u Online Pokeru 150$ free za poker

Online poker sobe

Popularne Stranice

Hrvatske Poker Sobe
Party Poker Bonus Bez Deposita
Poker Igraonice
Online Poker Bonus Kodovi
WSOP 2008
Texas Holdem
Gnuf Poker
Mansion Poker
Carbon Poker
Nedavni predmeti
Prijava Registriraj se
Predmet
150$ free za poker
Forum Online Poker Promocije u Online Pokeru 150$ free za poker Vrijeme je sada 2008 Stu 20, 12:27
Autor Poruka
bosko Pisano: 2008 Ruj 23, 18:17
Pozdrav, evo ako nekog zanima mozete dobiti do 150$ na igranju pokera.
Ukratko, registrirate se na tu stranicu, prođete kviz koji vam oni daju, skinete neki od ponuđenih poker softvera, registrirate se na njemu, vratite se na tu stranicu i upisete na njoj svoj username i oni vam uplate 50$ (u roku od nekih 3,4 dana vam uplate novce). A vi onda s tim novcima igrate i mozete osloboditi jos 100$ (morate skupiti odredjen broj bodova), a oslobadjate ih u koracima od 5$ ili 10$(zavisi koji poker ste izabrali).
Za taj kviz si procitajte malo pravila za texas holdem, kako se igra, itd (sve pise na njihovoj stranici). Imate 4 ili 5 pokusaja da prodjete kviz (ja prosao od drugog puta, ali pitanja nisu teska, samo nisam citao prvi put, mislio sam da sve znam Smile).
Link je http://www.pokerstrategy.com/uBULTB
Bio bih vam zahvalan kada biste se registrirali preko mog refereala, jer cu onda i ja dobiti dodatnih 10$. Hvala.
Ako imate nekih pitanja slobodno pitajte.

Predi na:
Copyright © 2001 - 2008 PokerWorks.com - Sva Prava Pridržana. Pročitajte Izjavu o privatnosti i Odricanje od odgovornosti.
Pokerworks.com Deutsches Poker Poker Français Póquer en español Poker in Italiano Magyar Póker Hrvatski Poker Dutch Poker Brasileiro Poker